Friabilimetr

 
  • metoda určení stupně křehkosti sladu odpovídá mezinárodní metodě (IM)
  • metodou Chapona (EBC) určí sklovitý a rozpustný podíl sladu
  • rychlé a jednoduché provádění měření
  • zjednodušené analýzy sladu
  • pro praxi použitelné vyjádření hodnot sladu
Dostupnost Na dotaz
Cena 127 655 Kč včetně DPH
105 500 Kč    
Kód produktu 88
Kategorie Laboratorní vybavení PFEUFFER
Záruka 2 roky
 

FRIABILIMETER slouží ke stanovení křehkosti sladu bezprostředně po výrobě nebo před použitím. Metodou Chapona (EBC) určí sklovitý a rozpustný podíl sladu. Zkušební dávka sladu je 50 g, přičemž slad se umístí do síťového bubnu. Pryžový váleček s definovaným tlakem vymele při otáčení bubnu křehký podíl do misky. Metoda určení stupně křehkosti sladu odpovídá mezinárodní metodě (IM).

Hmotnost 12 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.